вторник, 12 декабря 2017 г.

«Шоу-феєрія», - дефіле у віночках, приурочене
до Дня української писемності.
Наша мова – серед найкрасивіших у світі!

                                                          Українська врода перед нами
                                                                                У всій своїй красі цвіте.
                                                                                І райдужними кольорами
Фарбує, прикрашає все!

     З 6 по 10 листопада у нашій школі проходив традиційний тиждень української мови та літератури, приурочений до Дня української писемності.
    Цього року програма предметного тижня була досить насиченою. Учні, вчителі, вихователі, хореограф, фотограф – всі брали активну участь у створенні та підготовці святкових заходів.
     Яскравою окрасою закінчення тижня української писемності став конкурс читців української поезії та справжня українська шоу-феєрія – дефіле у віночках. Учасники святкової програми виразно, натхненно, з великим почуттям патріотизму декламували вірші про рідну мову.

Кульмінацією конкурсу стало - «Дефіле», в якому дівчатка постали в українському національному одязі, як справжні україночки-панянки. Українське оздоблення зали, народні мелодії і патріотичний дух створили піднесений, святковий настрій. Дівчата всіх початкових класів мали змогу відчути себе юними фотомоделями, красунями на подіумі. Скільки краси, чарівності, дитячої безпосередності у цих виступах. Кожна юна дівчинка отримала на згадку про це свято грамоту та портретне фото, де постала в образі красуні-україночки.
Цим заходом учасники конкурсу показали, що пам’ятають та шанують українські традиції, для них вишиванка і віночок – це не лише гарне вбрання, а культурне надбання, яке символізує єдність народу.
Юні наші україночки, нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки та вічної краси!


Коваленко Л.В

Комментариев нет:

Отправить комментарий