вторник, 12 декабря 2017 г.


Вихованці «Джерела» – учасники «Олександрівської премії-2017»
27 жовтня 2017 року у стінах Запорізького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В.Г. Магара відбулася урочиста церемонія нагородження переможців V ювілейної «Олександрівської премії-2017», засновником якої є меценат Олександр Богуслаєв. 
П’ять років поспіль найгідніші та найблагородніші люди Запоріжжя та області отримують «Олександрівську премію» як свідоцтво справжнього народного визнання, адже своїми справами та вчинками вони доводять:  любов та милосердя завжди перемагають байдужість та несправедливість.

Колективу учнів 5-А класу школи-інтернату «Джерело» випала велика честь бути присутніми та брати участь у святковій урочистій церемонії нагородження: вокальний колектив був запрошений для виступу у якості подарунка до номінації "Друга мама".  Діти разом з вокалістами Миколою Біликом та Софією Ешфорд виконали пісню гурту «Скрябін» «Мама» у жестовому супроводі. А допомагала їм у цьому їхній незмінний наставник та справжня «друга» мама – вихователь Наталія Трубіна.
Дякуємо громадській організації «Запорізький вектор» за чудову нагоду – стати частинкою цього унікального проекту, який робить світ добрішим та не дозволяє душам людей черствіти.



Коваленко Л.В.,  викладач хореографії,

Трубіна Н.С., вихователь учнів 5-А класу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий