среда, 6 февраля 2019 г.

Робота спортивної секції з флорболу у "Джерелі"

Концепція здорового способу життя як засобу збереження і поліпшення здоров’я – є однією з пріоритетних завдань на сьогоднішній день. Україна ХХІ сторіччя – держава, у якій пропагується здоровий та активний спосіб життя. Все більше молоді долучається до молодіжних ініціатив, які створюють усі умови для розвитку здоров’я українців.
Починаючи з 2018 року в Україні стартував Всеукраїнський молодіжний проект «JuniorZ». Запоріжжя стало одним з першим міст, яке брало участь у його презентації, що відбувалась на базі Запорізького колегіуму  №98. Основними напрямками проекту є популяризація здорового способу життя серед учнів, популяризація варіативних модулів з фізичної культури у закладах загальної середньої освіти.
Приєднавшись до команди однодумців, в школі-інтернаті «Джерело» почали впроваджувати інноваційні види спорту, зокрема, флорбол та фризбі, які дуже сподобались нашим вихованцям. Наразі у закладі працює спортивна секція з флорболу.
Нагадаємо, що флорбол або хокей – командний вид спорту, який грається у закритих приміщеннях на твердій рівній підлозі пластиковим м’ячем. Удари наносяться спеціальною пластиковою
клюшкою. Мета – влучити у ворота суперника. Флорбол – це спорт, який об’єднує всіх прихильників, незалежно від фізичної спроможності. У грі беруть участь й діти з особливими освітніми потребами, адже на майданчику немає поділу на сильних і слабких, на основний чи запасний склад.
У майбутньому ми маємо великі перспективи: плануються товариські турніри між школами Запорізької області, участь у Чемпіонаті України з флорболу для юніорів.
Віримо, що майбутнє за здоровим поколінням, яке виховується у кращих традиції української школи.


В’ячеслав Кузьменко



Комментариев нет:

Отправить комментарий