понедельник, 25 января 2021 г.

Змагання з шашок для учнів 1-4 класів

З 18-20 січня 2021 року були проведені змагання з шашок серед вихованців школи-інтернату «Джерело» 1-4 класів.

Для успішного проведення турніру з шашок вихователями була проведена попередня робота, яка спрямована на вдосконалення навичок гри в шашки у другій половині дня.

Мета цього заходу: прищепити інтерес до гри, що розвиває логіку, увагу, мислення дитини.

Турнір проходив в атмосфері урочистості, значущості даної гри. Хоч правила шашок досить прості, гру можна назвати однією з найдинамічніших настільних стратегій. Кожна партія унікальна, і результат гри залежав від навичок суперника. Діти з великою відповідальністю та з неприхованим інтересам поставилися до участі в змаганнях.

Долаючи хвилювання, кожен учасник прагнув до перемоги. Вході гри діти доброзичливо ставилися до суперників і співпереживали чужим невдачам, не приховували своїх радісних емоцій і переповнюючи їх почуттів. За підсумками турніру переможцями стали: Аляб’єва Катерина (4-В кл.), Білан Данило (4-А кл.), Алексеєнко Марія (3-Г кл.).

 


1 комментарий:

  1. Bronze vs Titanium Art | TITanium Art
    bronze art. Bronze (Bronze-Bronze). Bronze titanium mens ring (Bronze-Bronze). Bronze (Bronze-Bronze). keith titanium Bronze titanium auto sales (Bronze). Bronze (Bronze). Bronze (Bronze). Bronze (Bronze). titanium septum jewelry Bronze (Bronze). Bronze (Bronze). titanium dioxide formula Bronze (Bronze). Bronze (Bronze). Bronze (Bronze). Bronze (Bronze). Bronze (Bronze).

    ОтветитьУдалить