четверг, 8 декабря 2016 г.

«Ігри патріотів» – свято для сміливих та спритних вихованців школи-інтернату «Джерело» м. Запоріжжя

Усе більше зростає роль фізичної культури у формуванні здорової особистості в сучасних умовах здоров’язбереження. Особливо, коли проблема здоров’я, здорового способу життя є вагомим важелем у навчанні та вихованні дітей з особливими потребами.
 І ось уже черговий раз у Запорізькій школі-інтернаті «Джерело» пролунали фанфари спортивних змагань «Ігри патріотів». Організатори та ініціатори спортивного свята – директор школи-інтернату Олександр Володимирович Нішенко, заступник директора з виховної роботи Наталія Іванівна Коршунова та, закохані у спорт, вихователі навчального закладу В’ячеслав Вікторович та Сергій Вікторович Кузьменки виокремили мету позакласного заходу: формування спортивно-оздоровчих  та культурно-національних цінностей України, виховувати різнобічно розвинену особистість, розвивати сміливість, вольові якості вихованців школи-інтернату, генерувати патріотизм та відданість своїй Батьківщині.
Цього зимового дня дух спортивного азарту та хвилюючі емоції переповнювали спортивну залу школи-інтернату, адже змагалися найсильніші команди – «Сині» та «Жовті». На цьому захоплюючому святі вихованці навчального закладу продемонстрували свої спортивні таланти у вміннях грати з м’ячем, влучно стріляти, стрибати у мішку, швидко зав’язувати стрічку, перетягувати канат тощо.
Родзинкою свята став виступ Куліковської Вікторії з 5 класу, яка неперевершено виконала гімнастичний танок та заслужила овації глядачів. А пісня-гімн «Ігри патріотів» у виконанні учениць 9-Б класу Ксенії Колосок та Лілії Осипчук подарували уболівальникам незабутні враження та свіжий подих патріотизму.
Учасники спортивного дійства й не помітили як швидко плинув час… І ось уже компетентне журі повідомляє, що перемогла команда «Жовтих». А по закінченню свята учасники отримали почесні грамоти та приємні подарунки зі смаколиками.
Свято зарядило учасників бадьорістю та бажанням до перемог у наступних змаганнях.


Автор статті: Кузьменко В.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий